Om oss

Visionera är ett innovativt mjukvaruföretag som utvecklar verksamhetsstödssystem för alla typer av branscher. Visionera har en omfattande erfarenhet av att effektivisera företag och dess interna processer genom olika former av it-produkter, support och rådgivning. Vi är idag en ledande aktör inom molnbaserade tjänster men erbjuder även serverinstallerade licenser och konsulttjänster i anslutning till vår tjänst- och produktportfölj.

Visionera grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Varför ska just ditt företag välja oss?

Vi är snabba, flexibla och bryr oss om våra kunder

Inga dolda avgifter eller överdrivet dyra supportkostnader

Hjälper till med konfigurering efter era behov

Strävar efter långsiktiga samarbeten med våra kunder

Arbeta hos oss

På Visionera har vi höga mål och stora hjärtan . Vi tror på att arbeta hårt med en god balans till vår fritid och att ha roligt på jobbet. Hos oss är du alltid nära till ett beslut och vi har alltid stora saker på gång. Om du gillar en miljö fylld med innovation, energi och utmaningar kan Visionera vara platsen för dig. Är du även både smart och ödmjuk?  Tveka inte att kontakta oss och berätta mer om dig själv. Vi söker hela tiden efter duktiga utvecklare som kan bidra till att lyfta våra produkter.

Lediga jobb

Vass senior Javautvecklare

Vi vet att du finns där ute, vår nya seniora Javautvecklare som jobbar både med front-end and back-end. Förutom att du är en riktig lagkamrat, har du koll på agil utvecklingsteknik, har förmåga att stötta övriga utvecklare i arbetet samt bidrar med teknisk expertis. Du är inte rädd för hands-on Javautveckling då du är direkt delaktig i utvecklingen av våra produkter och design av nya komponenter och moduler. Har du nära till skratt och tycker om att arbeta på ett mindre företag, kontakta oss.

Möt några av våra kollegor

_I8A0291_Tomas Ärlemo_porträtt färg_900px

Kajsa

Support and Usability

Vad lockade dig till Visionera?

Att det är ett energifyllt företag. Jag gillar när det händer mycket saker och snabbt. Visioneras produkter är också perfekta för det jag brinner för, att med IT se till att människors arbetsvardag blir enklare över hela världen.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Den är väldigt varierande. Jag fyller min arbetsdag med kundsupport, följer upp funktionsönskemål från våra kunder och arbetar också med produktutveckling.

Vad är roligast i ditt jobb?

Omväxlingen av arbetsuppgifterna samt variationen på branscher som våra kunder finns i. Jag måste tänka till lite extra för att se till att vi erbjuder rätt funktionalitet. Och sist men inte minst att få jobba med mina kollegor som alla har så olika bakgrund och det gör oss till ett fantastiskt team.

_I8A0188_Tomas Ärlemo_porträtt färg_900px

Samuel

Customer Success Coordinator

Vad lockade dig till Visionera?

Jag ville jobba på ett företag med högt i tak, spännande produkter, och trevliga människor med stor passion för vad de gör. Visionera erbjöd det, och jag gillar verkligen att jobba på ett företag där det alltid är något nytt på gång. Du måste hänga på här!

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Jag agerar som en guide för våra kunder i ett tidigt skede och finns sedan till hands för att hjälpa till när kunderna stöter på problem, har frågor eller vill utöka användningen av våra produkter. Därför är dagarna sällan likadana, men kontakt med våra härliga kunder ingår alltid!

Vad är roligast i ditt jobb?

Det bästa är att jag lär mig nya saker om kundernas behov varje dag. Det är självklart också ett privilegium att få jobba så nära mina kunniga kollegor!

Edde

Lead Developer

Vad lockade dig till Visionera?

När jag först började på Visionera ville jag lära mig att utveckla web applikationer i Java. Idag arbetar jag som fullstack utvecklare, både med front end och back end utveckling. Och i och med att vi hela tiden jobbar med flera olika teknologier så blir det aldrig tråkigt.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

Som utvecklare här på Visionera arbetar jag mestadels med utveckling men vi hjälper även till i supporten och utreder svårare problem som våra kunder har rapporterat in. Jag stöttar också våra juniora utvecklare.

Vad är roligast i ditt jobb?

Roliga kollegor och att jag får vara med och utveckla vår produkt till att bli den bästa på marknaden.