Lösningar

Visionera erbjuder konsulttjänster kopplade till deras egna mjukvaruprodukter.


Behöver du hjälp med något annat? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Anpassad utveckling

Utvecklingen av våra produkter drivs av marknaden och vi har en mycket nära dialog med våra kunder och lyssnar på deras behov. Våra produkter förbättras kontinuerligt och nya versioner släpps var 1-2 månad med funktioner som våra kunder har efterfrågat.

Om du behöver någon specifik funktion snabbt kan du alltid välja att sponsra/finansiera denna funktion och vi garanterar att den implementeras för en kommande release. Om du behöver specifika justeringar eller integration med en annan programvara i din organisation hjälper vi dig på konsultbasis. Kontakta oss för en offert.

Snabbstart och utbildning

För att du ska kunna komma igång med systemet erbjuder vi en snabbstart på konsultbasis. 1-4 workshops / möten föreslås för att diskutera hur produkten ska konfigureras. Under detta arbete konfigureras systemet också tillsammans med kärn- / expertanvändare, såsom system- / processägare och projektledare. Expertutbildning sker samtidigt och många frågor besvaras för att säkerställa att du kommer att kunna använda alla funktioner i systemet redan från början.

Utbildningar och workshops erbjuds när som helst till vår kund för ny personal eller om kunden väljer att använda nya funktioner eller konfigurera systemet annorlunda. Utbildning, verkstäder och konfiguration kan hållas på kundens kontor, Visioneras huvudkontor eller via online-möten / skärmdelning.

Installation

Med de installerbara serverversionerna kan du köra våra produkter på en egen server, till exempel i ditt eget datacenter. Om du behöver hjälp med installationen på din server hjälper vi gärna till.

Vi erbjuder fjärrinstallation och konfiguration av din server samt kontinuerlig installation av nya utgåvor på konsultbasis – antingen av oss själva eller tillsammans med din egen personal.

Hosting

Vissa av våra kunder vill köra den installerbara serverversionen av olika skäl, men kanske inte har den tekniska kunskapen eller sitt eget datacenter för att vara host och hantera sin egen server.

Våra hosting tjänster erbjuder den kraft du behöver tillsammans med den sinnesro du vill ha. Varje molnserver är noggrant justerad och optimerad för att ge maximal hastighet, säkerhet och tillförlitlighet. Vi erbjuder hosting inklusive uppgraderingsinstallationer varje gång en ny version släpps eller hur ofta du föredrar. Vi ger en pris offert på begäran.

Support

Alla våra kunder som kör molnversionen av en av våra produkter erbjuds gratis bassupport. För att få ta del av grundläggande webbstöd för installerade serverkunder måste du betala den årliga uppgraderingen och supportavgiften (20% av inköpskostnaden).

För en extra månadsavgift erbjuder vi olika prioriterade supportnivåer; om du behöver snabbare svarstid, telefonsupport och / eller online-möten / skärmdelning. Läs mer om våra olika supportnivåer (VisionFlow-webbplats) eller kontakta oss för en offert.